Terug

Rotterdam is wegens vakantie gesloten tot en met maandag!

  • Winkels in Utrecht & Rotterdam
  • Gratis verzending boven de € 50,-
  • Snelle levering

Bekijk alle smeermiddelen (6)

Smeermiddel is een product dat iedere motorrijder in huis moet hebben. Het is essentieel voor het goed laten werken en onderhouden van de motor.

Filters

De motorfiets wordt aangedreven door een verbrandingsmotor. Deze verbrandingsmotor kan bij slecht onderhoud of lang stilstaan problemen opleveren. Het starten van de motorfiets gaat dan moeilijker, er is minder paardenkracht mogelijk of tijdens het rijden verschijnen er problemen met de motor van de motorfiets. Regelmatig onderhoud met smeermiddel is dus erg belangrijk.

Het gebruik van smeermiddel

Smeermiddel is het medicijn tegen motoren die niet goed meer werken. Een motorfiets is opgebouwd uit verschillende onderdelen. Veruit het belangrijkste onderdeel van de motorfiets is de verbrandingsmotor. Deze bestaat uit verschillende draaiende delen.

Door regelmatig deze delen te smeren, kunnen de onderdelen elkaar niet raken. Wanneer er onvoldoende gesmeerd wordt, kunnen de onderdelen gaan slijten waardoor er problemen kunnen ontstaan. Door regelmatig de motor van de motorfiets te onderhouden met smeermiddel en vetten, kan de levensduur van de motor behoorlijk uitgebreid worden.

Slijtage

Bij het motorrijden hoort het op tijd en regelmatig onderhouden van de motorfiets. Daarom is smeermiddel een noodzakelijk product bij onderhoud van de motor. Door regelmatig te smeren kan slijtage beperkt worden, waardoor je de levensduur van verschillende onderdelen van de motor kan verlengen.

Breed aanbod

Wij hebben een breed aanbod aan verschillende smeermiddelen voor iedere motorfiets. Zo zijn er bijvoorbeeld smeermiddelen die ‘nat’ of ‘droog’ zijn. Bovendien zijn er middelen die bedoeld zijn voor alle omstandigheden. Twijfel je over welk smeermiddel je het beste kan gebruiken? Raadpleeg dan een van onze experts in de winkel of via de online webshop.

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
Motomonks 4.5 / 5 - 21 Reviews @ Google
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »