Terug

Rotterdam is wegens vakantie gesloten tot en met maandag!

  • Winkels in Utrecht & Rotterdam
  • Gratis verzending boven de € 50,-
  • Snelle levering

Verschillende soorten motorolie (9)

Een goed onderhoud aan de motor is belangrijk. Op die manier kun je een lange levensduur van je motor bereiken.

Filters

De laatste jaren verandert de samenstelling van motorolie op rap tempo. Er is een breed aanbod van verschillende soorten motorolie. Een van de meest gebruikte merken is Putoline.

Waarom motorolie noodzakelijk is

Wil je voorkomen dat je tijdens het motorrijden langs de weg komt te staan met motorproblemen, dan dien je de motor regelmatig te onderhouden. In de motor van een motorfiets zitten verschillende draaiende delen. Deze delen moeten van elkaar gescheiden blijven.

Dit gebeurt wanneer er voldoende motorolie in de motor zit. De motor blijft dan soepel werken. Bij slecht onderhoud raken de draaiende onderdelen in de motor elkaar, waardoor er storingen en langdurige schade op kan treden. Om die reden is het belangrijk regelmatig onderhoud uit te voeren.

Bovendien kan een klein flesje motorolie handig zijn om onderweg mee te nemen. Zo kun je bij eventuele motorproblemen het probleem meteen onderweg aanpakken, en hoef je niet lang te wachten totdat je weer op pad kunt.

Een van de meest gekozen merken motorolie is Putoline. Putoline is al jaren de standaard voor goede motorolie. Ook de andere merken in ons assortiment zijn uitvoerig getest, zodat je zeker weet dat je alleen het beste voor je motor koopt.

Welke motorolie heb ik nodig?

Geen enkele motor is gelijk, dus kan het voorkomen dat je een ander soort motorolie nodig hebt. Laat je daarom vrijblijvend adviseren door een van onze experts. Dit is mogelijk in de fysieke winkel in Utrecht, maar ook via onze webshop.

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
Motomonks 4.5 / 5 - 21 Reviews @ Google
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »