Terug

Rotterdam is wegens vakantie gesloten tot en met maandag!

  • Winkels in Utrecht & Rotterdam
  • Gratis verzending boven de € 50,-
  • Snelle levering

Heel veel schijfremsloten op voorraad, bestel online of kom naar onze shop. (1)

Een andere manier om je motor goed op slot te zetten, is door gebruik te maken van een schijfremslot. Het is belangrijk dat je een ART-gekeurd schrijfremslot aanschaft.

Filters

ART 4 schijfremslot

Een kwalificatie van ART 4 wordt door de meeste verzekeraars in Nederland geëist. Het is dus geen vrijblijvende keuze, maar een echte must.

De meeste motorrijders in Nederland zetten hun motor op slot aan de hand van een schijfremslot. Dit slot is een stuk kleiner en handzamer. Een dergelijk slot is ervoor bedoeld om het voorwiel van de motor te blokkeren.

Gemakkelijk mee te nemen

Het grote voordeel van een schijfremslot in vergelijking met andere zwaardere sloten is dat deze zeer handzaam zijn. Daarmee is het slot gemakkelijk onderweg mee te nemen, bijvoorbeeld in een motorrugtas. Deze sloten zijn ideaal om de motor voor korte tijd op slot te zetten.

Het is mogelijk een ART 4 schijfremslot nog verder uit te breiden met een zogenaamde slotreminder. Zo weet je als motorrijder altijd dat je het schijfremslot nog moet verwijderen, alvorens de motor te starten.

Soorten en maten

Schrijfremsloten met een ART 4 kwalificatie zijn beschikbaar in verschillende soorten en maten. Daarom hebben wij een breed assortiment van dergelijke sloten. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk een schijfremslot te monteren met beugels of pinnen. Sommige schijfremsloten zijn ook voorzien van een alarm. Dit zijn de vaak wat duurdere sloten die bovendien voorzien zijn van harder metaal. Dit maakt het verwijderen van een schijfremslot aan de hand van een zaag een stuk moeilijker.

De meeste verzekeraars eisen van motorbezitters dat ze een slot gebruiken die tenminste ART 4 gekeurd is. Onze product experts kunnen je verder helpen met de keuze voor het juiste ART4 schijfremslot.

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
Motomonks 4.5 / 5 - 21 Reviews @ Google
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »