Terug

Rotterdam is wegens vakantie gesloten tot en met maandag!

  • Winkels in Utrecht & Rotterdam
  • Gratis verzending boven de € 50,-
  • Snelle levering

Diverse kettingsloten op voorraad in onze shop of bestel online. (0)

Een motorfiets kan speciaal worden uitgerust met een ART-4 motorslot. Maar het is ook mogelijk in plaats van een motorslot een kettingslot af te nemen.

Filters

    Geen producten gevonden...

ART 4 kettingslot

Een motorfiets kan speciaal worden uitgerust met een ART-4 motorslot. Maar het is ook mogelijk in plaats van een motorslot een kettingslot af te nemen. Het kettingslot is speciaal bedoeld voor scooters en brommers.

De meeste verzekeraars bevelen het gebruik van een ART 4 kettingslot aan. Het kan zelfs voorkomen dat de verzekeraar eist dat de verzekerde een dergelijk slot gebruikt.

Kettingslot van kwalificatie ART 4

Een kettingslot met kwalificatie ART 4 is bedoeld voor scooters en brommers, maar wordt ook vaak als minimumkwalificatie voor motorrijders gebruikt. Er is nog een kwalificatie hoger. Het gaat dan om een ART 5 slot.

Hier geldt; hoe hoger de categorie, hoe zwaarder het slot in gewicht wordt. Daarom is het niet altijd mogelijk een ART 4 slot aan een licht voertuig te koppelen.

Ketting- en beugelsloten

De sloten in deze categorie zijn speciale kettingsloten en beugelsloten. Deze zijn bedoeld om duurdere scooters en motors te beschermen. Een ART 4 kettingslot is een echte must voor iedereen die zijn motor op wil slaan in een stedelijke omgeving. Zeker als de motor dieven aan kan trekken, heeft met een goed slot nodig.

Iedere motor heeft een apart gewicht nodig. Deze vindt u onder de specificaties van het product. In sommige gevallen kan men ook een goedkoper slot kopen, maar deze is vaak een stuk minder robuust.

In de polisvoorwaarden van de verzekeraar kan opgenomen zijn dat enkel scooters, brommers en motoren met een ART4 slot kan worden verzekerd. Controleer daarom altijd eerst de polisvoorwaarden. Meer advies nodig? Raadpleeg dan onze experts in de winkel of de webshop.

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
Motomonks 4.5 / 5 - 21 Reviews @ Google
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »