Terug

Rotterdam is wegens vakantie gesloten tot en met maandag!

  • Winkels in Utrecht & Rotterdam
  • Gratis verzending boven de € 50,-
  • Snelle levering

Onderkleding voor een comfortabele motorrit (2)

Op de motor ga je voor comfort en plezier. Daarom is het belangrijk om onderkleding te dragen. Als je onderkleding draagt, kun je voorkomen dat je motorpak tegen de huid gaat aanplakken.

Filters

Onderkleding voor op de motor

Op de motor krijg je veel wind. Doordat de huid niet goed tegen wind kan, kan het lichaam snel afkoelen. Daardoor kun je het sneller koud krijgen op de motor. Onderkleding is de meest geschikte oplossing om te dragen onder het motorpak. Met onderkleding kan de warmte en kou worden afgestoten. Voordeel is dat het lichaam tijdens het motorrijden droog blijft.

Huid moet droog blijven

Wie kiest voor onderkleding, kan voorkomen dat de huid door transpireren nat wordt. De aanschaf van goede thermokleding is vooral bedoeld om het lichaam op temperatuur te houden. Er zijn twee verschillende soorten onderkleding; bedoeld voor de zomer of voor de winter.

Het is noodzakelijk om onderkleding te dragen in verband met de hygiëne. Tijdens het motorrijden kan het voorkomen dat het lichaam gaat transpireren. Wanneer men geen onderkleding draagt, is er meer transpiratievocht op het lichaam. Daardoor gaat het motorpak aan je huid vastplakken. De meeste onderkleding is geschikt voor zowel leren als textiel motorpakken. Vaak wordt onderkleding vooral bij textiel motorpakken gedragen. Bij een leren motorpak is thermokleding als onderlaag vaak een beter idee.

Seizoenen

Onderkleding is bedoeld voor twee verschillende seizoenen; de zomer en de winter. Dit betekent dat je per seizoen een andere set nodig hebt. Onderkleding in de zomer kan ervoor zorgen dat je koel blijft tijdens het motorrijden. De vocht van het lichaam wordt geabsorbeerd, waardoor je een schoon gevoel houdt.

In de winter dien je thermokleding als onderkleding te gebruiken. Zo blijft het lichaam op temperatuur. Dat komt doordat veel producenten gebruikmaken van fiber als stof.

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
Motomonks 4.5 / 5 - 21 Reviews @ Google
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »