Terug

Rotterdam is wegens vakantie gesloten tot en met maandag!

  • Winkels in Utrecht & Rotterdam
  • Gratis verzending boven de € 50,-
  • Snelle levering

Integraalhelm kopen (75)

Integraal motorhelmen zijn de standaard motorhelmen voor de meeste motorrijders. Een kenmerk van een integraal motorhelm is, is dat deze bestaat uit een vast kinstuk. Bestel online of kom de integraalhelm passen in onze winkel in Utrecht!

Filters

Integraal motorhelmen

Men kiest vaak voor een integraal motorhelm, omdat deze de veiligste soort motorhelm is.

Integraalhelmen worden namelijk uit één volledig stuk vervaardigd. Daardoor biedt een dergelijke helm optimale bescherming aan het hoofd tijdens het motorrijden. De integraalhelm laat bovendien minder windgeruis door, wat erg prettig aan de oren is. Er zijn verschillende soorten uitvoeringen van een integraal motorhelm, waardoor je veel keuze hebt.

Soorten integraalhelmen

Integraalhelmen kunnen onderling fors verschillen. De laatste jaren zijn er steeds meer windtunnels gebouwd, waardoor het noodzakelijk is dit geluid af te schermen. Daarom zijn er bij veel integraalhelmen spoilers en sleuven ingebouwd. Dergelijke helmen zijn minder geschikt voor recreatief gebruik, maar meer voor de sportieve motorrijder.

Aerodynamische integraalhelm

In ons assortiment zijn bovendien ook aerodynamische helmen te vinden. Deze zijn bij hogere snelheden minder gevoelig voor wind. Aerodynamische integraalhelmen worden met name vaak op het circuit gebruikt. Een dergelijke integraalhelm is erg licht, waardoor het comfortabel is deze te dragen.

De integraalhelmen die men voor het toeren kan gebruiken, zitten vaak strakker om het hoofd. Daardoor wordt er amper windgeruis binnengelaten. De meeste integraalhelmen hebben vandaag de dag ook een ingebouwd zonnevizier, zodat je beter tegen de zon in kan kijken. Het is eventueel ook mogelijk dit soort helmen te voorzien van communicatiesets, zodat je op de motor in contact kan staan.

Sluiting integraalhelm

Een integraalhelm kan verschillende soorten sluitingen hebben, zoals pinlock, Dubbel D of een ratelsluiting.

Integraalhelm kopen?

Benieuwd welke soort motorhelm het beste bij je past? Vraag dan eens onze experts in de winkel of online om advies. Ze helpen je graag verder!

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
Motomonks 4.5 / 5 - 21 Reviews @ Google
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »