Terug

Rotterdam is wegens vakantie gesloten tot en met maandag!

  • Winkels in Utrecht & Rotterdam
  • Gratis verzending boven de € 50,-
  • Snelle levering

Helm accessoires (1)

Accessoires voor een motorhelm zijn bedoeld om het comfort tijdens het rijden te verhogen.

Filters

Als je een nieuwe motorhelm hebt gekocht, kun je deze uitbreiden met handige accessoires. Het gaat dan bijvoorbeeld om een reflectieset voor de vizier, zodat je minder last hebt van reflectie tijdens het motorrijden. 

Met name aan de binnenkant van de motorhelm kan het comfort verhoogd worden, bijvoorbeeld door gebruik van een kol of een helmmuts. Bovendien is aan de hand van verschillende accessoires het mogelijk een communicatiesysteem of gehoorbescherming in de motorhelm aan te brengen.

Meer comfort dankzij motorhelm accessoires

Ben je op zoek naar meer comfort tijdens de zomer en de winter? Dan kun je gebruikmaken van kollen en helmmutsen. Deze zijn speciaal ontwikkeld voor de verschillende seizoenen. Welke accessoires je het best kunt kiezen, is onder meer afhankelijk van het soort motorhelm dat je hebt. Als je bijvoorbeeld een jethelm gebruikt, kan een zomerkol goed werken tegen bijvoorbeeld vliegen en andere insecten. Voordeel van een zomerkol is dat deze zo is ontworpen dat het niet warm wordt binnenin de motorhelm.

Communicatiesysteem

Bovendien is aan de hand van motorhelm accessoires het mogelijk om een communicatiesysteem aan te leggen. Met name bij systeemhelmen is het erg eenvoudig een communicatiesysteem te installeren. Zo ben je onderweg altijd bereikbaar en kun je met de rest van de club overleggen. Een communicatiesysteem kan in verschillende soorten en maten geleverd worden; bijvoorbeeld voor telefoon en gps, of als set waaraan tien rijders kunnen deelnemen.

Motor gehoorbescherming

De laatste serie accessoires is met name bedoeld om het gehoor te beschermen. Elke keer dat je langere stukken op de motor rijdt en de helm niet voldoende stil is, zorgt de windruis voor een kleine gehoorbeschadiging. Wanneer dit vaak genoeg gebeurt, krijg je last van een blijvende 'piep' in je horen. Dit heet tinnitus. Dankzij de gehoorbescherming kun je voorkomen dat je een dergelijke ernstige gehoorbeschadiging oploopt.

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
Motomonks 4.5 / 5 - 21 Reviews @ Google
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »