Terug

Rotterdam is wegens vakantie gesloten tot en met maandag!

  • Winkels in Utrecht & Rotterdam
  • Gratis verzending boven de € 50,-
  • Snelle levering

Verwarmde motorhandschoenen (1)

Verwarmde motorhandschoenen zorgen ervoor dat je het nooit meer koud hebt. Wil je ook in de winter wanneer de temperaturen onder het vriespunt liggen motorrijden? Bestel online of kom de handschoenen passen in de winkel.

Filters

De verwarming in de verwarmde motorhandschoenen zorgt ervoor dat de vingers warm blijven, waardoor de doorbloeding in de vingers optimaal blijft.

Het is belangrijk dat de vingers goed kunnen blijven bewegen tijdens het motorrijden. Op die manier kun je beter bij de bediening van de voorrem en de koppeling.

Gevoel in je vingers

Een verwarmde motorhandschoen kan zeker de aankoop waard zijn, wanneer je van plan bent bij koude temperaturen op de motor te stappen. De handschoenen zijn voorzien van speciale verwarmingselementen. Op die manier blijf je gevoel houden in je vingers, zodat je de motor juist kunt blijven besturen.

Verwarmde motorhandschoenen hebben altijd een aantal vaste eigenschappen;

  • ze zijn goed isolerend,
  • ze zijn waterdicht
  • en ze hebben een ademend membraan.

Op die manier blijven de handen tijdens het motorrijden niet alleen warm, maar ook droog. Daardoor zijn deze motorhandschoenen ook goed te gebruiken wanneer er sprake is van (natte) sneeuw of koude regen.

Losse accu’s

Doordat verwarmde motorhandschoenen gebruikmaken van elektrische verwarmingselementen, is het belangrijk deze regelmatig op te laden. De meeste verwarmde motorhandschoenen kunnen eenvoudig worden opgeladen door deze aan te sluiten op de accu van de motor. De duurdere varianten hebben zelf een kleine accu in de handschoenen.

Instelbare temperatuur

Uiteraard vindt niet iedereen dezelfde temperaturen aan de handen even prettig tijdens het motorrijden. Daarom kun je de temperatuur volledig zelf lost regelen.

Verwarmde handschoenen of handvatverwarming?

Een voordeel van verwarmde handschoenen is dat de hele hand verwarmd wordt. Daarom heeft een verwarmde motorhandschoen altijd de voorkeur boven handvatverwarming. Bovendien blijven de handen ook een stuk langer warm, waardoor je geen last van koude handen tijdens het langdurig vasthouden van de hendel krijgt.

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
Motomonks 4.5 / 5 - 21 Reviews @ Google
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »