Terug

Onze historie

Onze start in Utrecht in maart 2018 was voortvarend, we wilde na onze winkel in Amsterdam een centraal punt hebben voor een motorkleding Outlet en occasions. Na ons eerste seizoen was het al snel duidelijk dat er in de regio Utrecht een grote behoeften is aan motorkleding, helmen en Outlet. Dit heeft ons doen besluiten om vanaf 1 februari 2019 alleen verder te gaan met motorkleding, helmen en Outlet.

Wij zijn vanaf 1 februari online onder de naam Motomonks, deze naam is ontstaan omdat we een internationale naam zochten voor onze onderneming. We zijn ons definitief gaan focussen op motorkleding en aanverwante artikelen in onze webshop en winkel te Utrecht. 

Wij vonden Motorcity niet sterk genoeg voor onze buurlanden en de domeinnamen voor Duitsland en België waren niet vrij. Vanaf 2 april 2019 gaat onze webshop ook open in Duitsland en België, het franstalige gedeelte, met online verkoop en een klantenservice die daarbij hoort.

We zullen in NL/BE/DU een volwaardige klantenservice inrichten met livechat, telefonie en social kanalen. We zullen een klantgerichte aanpak hanteren en met onze unieke usp's willen we elke motorrijder een zo goed mogelijke beleving garanderen.

We zien je graag in onze winkel! 

Team Motomonks.nl 

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »