Terug

Rotterdam is wegens vakantie gesloten tot en met maandag!

  • Winkels in Utrecht & Rotterdam
  • Gratis verzending boven de € 50,-
  • Snelle levering

TOMTOM (0)

Filters

    Geen producten gevonden...

TOMTOM

TomTom
TomTom is al jarenlang de leidende producent van motornavigatie. Veel motorrijders gebruiken het liefst de navigatie van TomTom, omdat deze zeer vaak wordt bijgewerkt, waardoor de kaarten op het navigatiesysteem altijd zeer actueel zijn.

Op die manier hoef je nooit meer om te rijden voor een onverwachte wegafsluiting; je weet van tevoren welke route je het beste kan nemen. TomTom noemt de serie motornavigatie altijd de TomTom Rider, waarvan er verschillende varianten bestaan.

Bekendste product: de TomTom Rider
Het bekendste product van TomTom voor op de motor is de TomTom Rider. De Rider doet sterk denken aan de navigatiesystemen die je ook voor in de auto kunt gebruiken. TomTom heeft het gebruiksgemak voorop staan, wat betekent dat je niet alleen je bestemming maar je hele reis kan kiezen, gemakkelijk kunt updaten via WiFi en zolang je het apparaat gebruikt toegang hebt tot steeds weer bijgewerkte kaarten.

Daarnaast heeft TomTom de afgelopen jaren ook steeds meer geïnvesteerd in de samenwerking met slimme assistenten op de telefoon, zoals Siri en Google Now.

Voortdurende updates via Wi-Fi
Als motorrijder wil je uiteraard dat je altijd de meest actuele route kan nemen en zo min mogelijk hoeft om te rijden. Dit kan door de kaarten van TomTom regelmatig bij te werken. Tegenwoordig beschikken alle TomTom motornavigatiesystemen over WiFi, zodat je via het draadloze netwerk je nieuwe kaarten kunt downloaden. Een computer is dan niet meer nodig.

Snelle processoren
TomTom staat voor zeer snelle motornavigatie, waardoor er gebruik wordt gemaakt van enkel de beste processoren. Het gaat hier vaak om de meest actuele processoren, waardoor je motornavigatie tot wel vijf keer zo snel reageert in vergelijking met andere merken.

Slimme schermen
Eem goede motornavigatie kan uiteraard reageren op je motorhandschoenen. TomTom heeft als eerste techniek zo toegepast, dat je de motornavigatie met zowel zomer- als winterhandschoenen kunt gebruiken.

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
Motomonks 4.5 / 5 - 21 Reviews @ Google
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »