Terug

Rotterdam is wegens vakantie gesloten tot en met maandag!

  • Winkels in Utrecht & Rotterdam
  • Gratis verzending boven de € 50,-
  • Snelle levering

TCX (12)

Filters

TCX

TCX
TCX is een fabrikant die zich volledig heeft toegelegd op de productie van motorschoenen- en laarzen. Hoewel het uiteraard mogelijk is de traditionele motorlaarzen van TCX te bestellen, is het ook mogelijk zeer moderne motorschoenen aan te schaffen.

Daarmee biedt TCX een groot assortiment aan verschillende soorten motorlaarzen en schoenen. Het maakt dus niet uit of je liever voor de klassieke motorrijderslook gaat, of liever casual op de motor zit.

Technologie en innovatie
TCX staat voor een combinatie van vernieuwende technologieën en innovatie. Dat betekent dat het bedrijf steeds weer opnieuw bezig is met het ontwerpen van nieuwe motorlaarzen- en schoenen. Het belangrijkste waar TCX voor staat is het winnen van het vertrouwen van de motorrijder.

Om dat vertrouwen te winnen, spreekt TCX verschillende doelgroepen aan. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor offroad-laarzen, toerlazen en vrije tijdsschoenen. In de praktijk blijft het vaak moeilijk geschikte schoenen en laarzen voor vrouwelijke motorrijders te vinden. Daarom houdt TCX zich steeds vaker bezig met het ontwerpen van schoeisel voor vrouwen.

Veiligheid
De veiligheid staat bij TCX voorop. Daarom worden alle nieuwe motorlaarzen- en schoenen eerst ontworpen aan strenge controles en uitvoerige testen. Veiligheid is altijd het belangrijkste uitgangspunt van deze fabrikant. Het is voor dit bedrijf een obsessie geworden om de beste resultaten met motorschoenen- en laarzen te hebben.

Daarom worden de motorlaarzen- en schoenen bijvoorbeeld getest bij grote sportevenementen en in zeer extreme omstandigheden. Er zijn dan ook veel bewezen kampioenen en fans die van de motorlaarzen van TCX gebruikmaken. Op die manier weet je zeker dat je kwalitatief zeer goede motorschoenen koopt.

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
Motomonks 4.5 / 5 - 21 Reviews @ Google
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »