Terug

Rotterdam is wegens vakantie gesloten tot en met maandag!

  • Winkels in Utrecht & Rotterdam
  • Gratis verzending boven de € 50,-
  • Snelle levering

Putoline (23)

Filters

Putoline

Putoline
Putoline is een bedrijf dat al decennialang olie produceert voor gemotoriseerde tweewielers. De fabrikant is favoriet onder monteurs van bekende motorrijders.

Putoline is een producent van motorsmeermiddelen die oorspronkelijk uit Nederland komt. Met de introductie van een uniek product dat voorziet in het onderhoud van fietsen en bromfietsen wist het merk de wereld te veroveren.

Al sinds 1970 op de markt
Al sinds 1970 is Putoline op de markt te vinden. Putoline heeft zijn naam te danken aan de oprichter van het bedrijf, Jan Put. Het assortiment bestond al sinds de jaren ’70 uit zeer geschikte smeermiddelen voor fietsen en bromfietsen.

Later werd het assortiment uitgebreid met producten die ook voor MX-motoren geschikt waren. Daarmee werd het een uniek merk van schoonmaakproducten voor de motorfiets. Putoline Oil is in de afgelopen 50 jaar uitgegroeid tot een begrip in de motorwereld.

Sinds de jaren ’80 is Putoline Oil niet alleen in Nederland te krijgen, maar wordt het ook naar het buitenland geëxporteerd. Sindsdien is het assortiment van de fabrikant steeds verder uitgegroeid. Inmiddels worden de producten van Putoline in meer dan 50 landen wereldwijd gebruikt. Daardoor heeft Putoline nu het grootste assortiment aan motorsmeermiddelen en onderhoudsproducten ter wereld.

Ervaring in de praktijk
Een product ontwikkelen om de motorfiets optimaal te laten werken is niet eenvoudig. Daarom heeft Putoline eerst ervaring opgedaan op het circuit. Doordat Putoline weet hoe haar producten in de praktijk werken, is het mogelijk schoonmaakmiddelen te leveren van zeer goede kwaliteit, tegen een lage prijs. Doordat Putoline alle producten zelf produceert, kan de fabrikant de kwaliteit van het product altijd garanderen.

Ten slotte blijft de ontwikkeling bij het bedrijf niet stilstaan. De technische trends en ontwikkelingen in motorland worden steeds weer gevolgd. Zo introduceerde Putoline als eerste Nano Technologie in smeermiddelen.

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
Motomonks 4.5 / 5 - 21 Reviews @ Google
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »