Terug

Rotterdam is wegens vakantie gesloten tot en met maandag!

  • Winkels in Utrecht & Rotterdam
  • Gratis verzending boven de € 50,-
  • Snelle levering

Muc-Off (4)

Filters

Muc-Off

Muc-Off
Muc-Off is een Engels bedrijf dat schoonmaakmiddelen voor het onderhoud van de motorfiets produceert. Daarbij maakt Muc-Off gebruik van geavanceerde technieken en unieke formules.

Op die manier is het mogelijk om de motorfiets diep te reinigen en goed te onderhouden. Het bedrijf is vooral bekend van de revolutionaire Motorcycle Cleaner.

Opgericht in 1991
In de jaren ’90 was er grote vraag naar grote schoonmaakmiddelen voor de motorfiets. Daarom werd in 1991 het Engelse bedrijf Muc-Off opgericht. Al vanaf het begin bracht het bedrijf de Motorcycle Cleaner op de markt. Het product is ontwikkeld aan de hand van unieke formules, waardoor het product op een veel geavanceerdere manier ter werk gaat dan andere schoonmaakmiddelen.

Niet voor niets werd de Motorcycle Cleaner het favoriete product van een groot aantal professionals in de motorwereld. Inmiddels heeft het bedrijf een heel assortiment van schoonmaakproducten voor de motorfiets op de markt gebracht. Daarbij wordt niet alleen gekeken naar de effectiviteit van het middel maar wordt er ook rekening gehouden met de schadelijke invloed die de productie van het middel op het milieu kan hebben.

Maatschappelijk verantwoord
Muc-Off is een bedrijf dat maatschappelijk verantwoord onderneemt. Dat betekent dat Muc-Off niet alleen kijkt naar de problemen van nu, maar ook naar hoe de aarde voor de generatie na ons achtergelaten wordt. Om die reden zijn veel van de producten die het bedrijf produceert biologisch afbreekbaar. Dit zonder de enorme kracht die de reinigingsmiddelen kennen te verliezen.

Het assortiment van Muc-Off varieert in verschillende producten. Zo zijn er motorreinigers, kettingsprays en impregneersprays opgenomen in ons assortiment. De producten van Muc-Off behoren tot de standaarduitrusting van iedere professionele motorrijder.

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
Motomonks 4.5 / 5 - 21 Reviews @ Google
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »