Terug

Rotterdam is wegens vakantie gesloten tot en met maandag!

  • Winkels in Utrecht & Rotterdam
  • Gratis verzending boven de € 50,-
  • Snelle levering

Monimoto (0)

Filters

    Geen producten gevonden...

Monimoto

Monimoto
Monimoto is de producent van het Monimoto gps-alarmsysteem, waarmee voorkomen kan worden dan dieven op eenvoudige wijze de motorfiets weg kunnen nemen. Uiteraard gebruiken motorrijders vaak een wielslot, maar een gps-alarmsysteem heeft de noodzaak inmiddels bewezen. Op die manier is het mogelijk de motor te traceren wanneer deze gestolen wordt.

Volgens het bedrijf Monimoto werd het tijd voor een betere oplossing om diefstal van motoren te kunnen voorkomen. Daarom werd het bedrijf in 2013 opgericht.

Sinds 2013 op de markt
Monimoto is een van oorsprong Litouws bedrijf dat alarmsystemen voor motorfietsen maakt. Het bedrijf is sinds 2016 zelfstandig, maar de oorsprong gaat terug naar 2013. Toen werd Monimoto voor het eerst geïntroduceerd, als onderdeel van het bedrijf ELDES. Dat bedrijf had het eerste prototype van het Monimoto gps-systeem geïntroduceerd.

Het team dat het product voor ELDES ontworpen had, ging in 2016 verder als zelfstandig bedrijf. Er kwam een behoorlijke vraag naar het slimme systeem. Daarom kwam Monimoto in 2016 met een volledig vernieuwd alarm voor motorfietsen, helemaal aangepast aan de moderne technieken van nu. Het bedrijf registreerde zichzelf in 2016 bij de Litouwse Kamer van Koophandel.

In 2017 kwam er een nieuwe investeerder bij het bedrijf, die de ontwikkeling van slimmere motoralarmsystemen mogelijk maakt.

Visie Monimoto
Monimoto heeft als visie om slimme alarmsystemen te produceren, zonder dat de motorrijder veel moeite hoeft te doen om het systeem in te stellen. Daardoor is het mogelijk zonder veel technische kennis het systeem toch naar behoren in te stellen. Het installeren van de alarmsystemen van Minomoto is extreem simpel en eenvoudig te gebruiken. De alarmsystemen van het bedrijf kunnen niet alleen gebruikt worden op de motor, maar bijvoorbeeld ook op de scooter, jacht of boot.

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
Motomonks 4.5 / 5 - 21 Reviews @ Google
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »