Terug

Rotterdam is wegens vakantie gesloten tot en met maandag!

  • Winkels in Utrecht & Rotterdam
  • Gratis verzending boven de € 50,-
  • Snelle levering

Bering (22)

Filters

Bering

De oprichting van het merk gaat terug tot 1951. Het bedrijf dat Bering zal baren heet Plastex. Een groep met als hoofdactiviteit het ontwerpen en produceren van beschermende kleding voor tweewielers en een van haar dochterondernemingen was gespecialiseerd in de vervaardiging van kleding voor zeevarenden op lange banen. Een vaartuig dat mannen blootstelt aan de ontberingen van een leven aan boord van de veeleisende omstandigheden en slecht weer (permanente vochtigheid, koude, zoute afschuring ...). Van de eenvoudige zeeman tot de kapitein, iedereen is op zoek naar uiterst efficiënte en comfortabele beschermende kleding. Aan deze criteria wordt natuurlijk de afwezigheid van hinder of genbewegingen in dagelijkse handelingen toegevoegd.

 

De naam Bering werd vervolgens aangenomen om de roeping van de producten van het bedrijf te versterken. 
Een punt van kruising tussen Alaska en Siberië, gelegen op 60 ° parallel, de Beringstraat ligt in ijs enkele maanden per jaar. Gewuifd door hevige winden, gekenmerkt door een klimaat van extreme ruwheid, wordt deze ongastvrije omgeving alleen bewoond door dieren met organismen en beveiligingssystemen die zijn aangepast om bestand te zijn tegen deze klimatologische omstandigheden. 


Het geeft een samenvatting van de levensomstandigheden aan boord en Bering gaf een effectief antwoord aan de mannen die deze rigoureuze omstandigheden tegemoet gingen.
Door een traditie van kwaliteit en een constante zoektocht naar innovatie te combineren, is Bering zeer succesvol geweest met tweewielers-gebruikers. In technologische vooruitgang, vooral op de kwaliteit van de dichtheid van haar producten, concentreerde Bering zijn inspanningen op de passieve veiligheid van de piloot. Beschermen in geval van een val werd toegevoegd aan de onvermijdelijke regels van thermische barrières, afdichting en comfort van de gebruiker. 

ONZE LOGO

Het embleem van het merk is de ijsbeer van de ijsbeer: bestand tegen water, kou, schokken en uitglijden, de ijsbeer is een atleet, het perfecte resultaat van een evolutie om zich aan te passen tot een veeleisende en ruige omgeving onder alle omstandigheden.

 

DE BERINGSTIJL

Het roept vaak de "BERING stijl" merk heeft altijd bijzondere aandacht besteden aan het ontwerp van haar producten, die klanten met een perfecte betrouwbaarheid van producten, terwijl het voldoen aan de verwachtingen van een zorgzame en creatieve blik klantenkring trend.

Er zijn tal van interacties tussen de mogelijkheden van de producttechniek, de gebruiksvoorwaarden en het beveiligingsniveau. De teams in design en beheersen deze parameters. Omdat ze perfect weten in welk kader hun creativiteit tot uiting moet komen, zijn de klanten ervan verzekerd dat ze een kledingstuk dragen dat net zo veilig is als aantrekkelijk.

 

 

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
Motomonks 4.5 / 5 - 21 Reviews @ Google
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »