Terug

Rotterdam is wegens vakantie gesloten tot en met maandag!

  • Winkels in Utrecht & Rotterdam
  • Gratis verzending boven de € 50,-
  • Snelle levering

Motornavigatie voor verschillende motoren (3)

Raak je altijd de weg kwijt of wil je graag zorgeloos motorrijden zonder je druk te maken over de navigatie? Maak dan gebruik van motornavigatie.

Filters

Motornavigatie is een speciaal navigatiesysteem dat je op de motor kunt bevestigen. Op die manier heb je geen ouderwetse kaart meer nodig. Navigeren gaat volledig digitaal.

Door gebruik te maken van motornavigatie kun je je concentreren op wat er op de weg gebeurt en hoef je niet voortdurend de juiste wegen te zoeken. Zo zit je een stuk ontspannender op je motor!

Motornavigatie kiezen

Motornavigatie is er in verschillende prijsklassen. De meest geliefde motornavigatiesystemen worden geproduceerd door Garmin en TomTom. Het voordeel van een digitaal motornavigatiesysteem, is dat de kaarten altijd offline beschikbaar zijn.

Dat is een groot voordeel tegenover navigatie op de mobiele telefoon, waarbij het vaak noodzakelijk is om verbonden te zijn met het internet. Bovendien zijn GPS-chips in sommige smartphones niet krachtig genoeg, waardoor je het risico loopt dat tijdens het motorrijden het signaal wegvalt.

Goede motornavigatie heeft geen last van zogenaamde GPS fixes en werken daarom een stuk stabieler. Bovendien zijn de kaarten offline beschikbaar, zodat je ook in gebieden waar er amper internetverbinding mogelijk is toch kan navigeren. Door de hoge snelheid op de motor schakel je bij een mobiele telefoon voortdurend over op een andere mast. Kiezen voor goede motornavigatie is daarom een betere oplossing.

Software updaten

Houd er wel rekening mee dat je bij offline motornavigatie de kaarten regelmatig dient bij te werken. Dit kan door het systeem te koppelen aan de computer. Het bijwerken van de kaarten gaat heel eenvoudig, waardoor je na kort onderhoud weer kilometers kan toeren.

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
Motomonks 4.5 / 5 - 21 Reviews @ Google
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »