Terug

Rotterdam is wegens vakantie gesloten tot en met maandag!

  • Winkels in Utrecht & Rotterdam
  • Gratis verzending boven de € 50,-
  • Snelle levering

Motoralarmen voor diverse motoren (0)

Een motor is behoorlijk prijzig in de aanschaf. Daarom wil je de motor goed beveiligen tegen diefstal. Om die reden is het noodzakelijk een motoralarm aan te schaffen en te installeren.

Filters

    Geen producten gevonden...

Motorfietsen zijn erg waardevol en daarom geliefd onder dieven.

Motoren zijn zonder motoralarm relatief eenvoudig te stelen. Dat komt doordat ze gemakkelijk te vervoeren zijn. Daarna wordt het gestolen waar vaak verkocht. Om deze reden is een motoralarm een echte must.

Een goed motoralarm

Een goed motoralarm zorgt ervoor dat de motor niet gestolen kan worden. Veel motorrijders kiezen voor de installatie van een beter slot of een startonderbreker. Toch is dit meestal niet voldoende. Het kan immers voorkomen dat dieven de motor in een busje tillen, zodat de motor alsnog zonder deze te starten gestolen kan worden.

Een goede oplossing om diefstal te voorkomen is door een goed motoralarm te installeren. Deze alarmsystemen zijn er in verschillende types, maar werken op vrijwel elke motor.

Oplossingen

Een motoralarm is al te koop vanaf een paar honderd euro. Inmiddels worden GPS trackers en motoralarmen steeds vaker uitgevoerd met een eigen batterij. Het is dan niet meer nodig het systeem op de accu van de motor aan te sluiten. Het voordeel daarvan is dat de accu minder snel leeg raakt.

Bovendien zijn dergelijke systemen eenvoudig te installeren. Door via de app of iOS of Android de installatie te doorlopen is het systeem binnen vijf minuten in bedrijf. Er is tegenwoordig amper nog bedrading nodig. Tijdens het instellen kun je je telefoonnummer opgeven, zodat je gebeld wordt door het systeem als er activiteit is waargenomen.

Er zijn verschillende soorten oplossingen. Indien je nog niet weet welk systeem het beste bij je motor past, kunt je contact opnemen met onze experts.

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
Motomonks 4.5 / 5 - 21 Reviews @ Google
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »