Terug

Rotterdam is wegens vakantie gesloten tot en met maandag!

  • Winkels in Utrecht & Rotterdam
  • Gratis verzending boven de € 50,-
  • Snelle levering

Alle soorten bagage aanwezig in onze winkel of bestel online. (1)

Motorrijders hebben vaak een gemeenschappelijk probleem; er is maar weinig ruimte om bagage mee te nemen.

Filters

Veel producenten van motor accessoires zijn met een oplossing gekomen voor de minimale bagageruimte; speciale bagagetassen, motor rugtassen en koffers die voor motorrijders bedoeld zijn.

Deze speciale accessoires zijn zo ontworpen dat ze gemakkelijk en veilig aan de motor kunnen worden bevestigd. Zo kun je voorkomen dat er ongelukken gebeuren als gevolg van een vallend stuk bagage. Kies daarom altijd voor bagage die speciaal voor de motor ontworpen is.

Bevestiging motorbagage

Het is belangrijk dat je de motorbagage juist kunt bevestigen. Bijvoorbeeld door ze te klemmen op de motor. Een motorrugtas is een veel gekozen accessoire door motorrijders. Een motorrugtas is anders in vergelijking met een normale rugtas, doordat er extra bevestigingen rond de middel en de borst zijn. Zo kan een rugtas niet zomaar afvallen.

Bij het opnemen van producten in ons assortiment is er met name gekeken naar de veiligheid. Dat betekent dat al onze producten veilig aan de motor kunnen worden bevestigd.

Keuze voor motorbagage

Er is verschillende motorbagage mogelijk. Zo zijn er motorrugtassen, tanktassen en koffers. Welke bagage het handigst is, is afhankelijk van je persoonlijke wensen. Zo speelt onder meer mee hoeveel bagage je mee wilt nemen en wat voor soort motor je hebt. Producenten van bagage voor de motor hebben bijvoorbeeld accessoires in verschillende stijlen gemaakt, zoals bijvoorbeeld: sport, tour of chopper. Ieder soort motor heeft zijn eigen motorbagage.

Daarom kan het voorkomen dat je even niet precies weet of je motor rugtassen, roltassen of een zadeltas nodig hebt. Laat je daarom adviseren door een van onze experts in de winkel in Utrecht of via onze webshop.

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
Motomonks 4.5 / 5 - 21 Reviews @ Google
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »